Loften

Först måste jag bara fråga en sak när det gäller kommentarer, fick en kommentar av en men kan inte godkänna den.
För när jag tryckt på godkänna och sen återkalla till publicering eller vad det heter, så står det helt plötsligt att den inte är godkännd, hur kommer det sig??? Någon som vet.

Förövrigt har jag och älsklingen, tvättat cabben idag, varit hemma hos mina föräldrar och tvättat, käkat och lite sådär. Sen så köpte mamma oss massa tvättmedel och grejer så vi ska tvätta hos Martins farmor i stället lite smidigare att bara gå till nästa hus och tvätta än att åka hem till hans eller mina föräldrar.  haha.

Sen har vi typ badat, åkt massa cabb. Badade i Loften riktigt härlig sjö tycker jag, men ingenting emot havet .

Ska gå och lägga mig nu, älsklingen väckte mig precis från min lilla tupplur i fotöljen. Är dö trött.
Kommer nog inget inlägg förns på lördag kanske.

God natt.

Puss

Så här på kvällskvisten

sitter jag och tänkte slänga in ett inlägg i min blogg innan det är dags för att borsta tänderna och sova.

Har precis tittat på två avsnitt av "Sex and the city", det är ingen serie jag har följt eller så men tittar när jag råkar se att det går på tv. Och jag tycker den är grymt bra, vet inte riktigt varför jag tycker den är så himla bra, den bara är det helt enkelt. Men det är väl inget jag direkt kommer följa för jag är ingen sån människa som har spikade tv tider, utan sitter mest bara vid tv:n när jag har lite dötid. hehe.

Just nu sitter jag och min pojkvän och funderar på om det åskar ute, för vi har sett att det blinkat till några gånger utanför. Men vi har inte hört något muller men åskan kan ju i och för sig vara långt bort. Annars så är det trädgårdslampan utanför som har fått spratt, men då man tittar ut så blinkar den i alla fall inte. Men förut när vi var ute så var det klar himmel, så det är nog lampan som spelar oss ett spratt.

Jag ska snart gå och sova ska bara fixa lite med packlistan til öland. Eftersom jag tycker om att skriva och kluddra på lappar så skriver jag alltid listor när jag ska packa och nu när jag bor med Martin så skriver jag hans lista med för att det är  kul, men han hjälper ju till förstås så jag inte glömmer massa. Men jag har kommit fram till det att fy fan vad grejer vi tjejer har med oss när vi åker iväg. Martins lista är bara hälften så stor som min. haha. Och ändå har jag liksom tänkt på att bara ta med nödvändigt och inte för mycket. Men ni vet ju hur det är som tjeje vet man aldrig vad man ska ha på sig så därför tar man med sig lite extra så man har lite att välja på. haha

Ska dra mig nu, måste fixa mig sen myysa med älsklingen, ska upp skapligt i morgon och åka hem till mig och hämta pengar, tvätta och lite så det är väl på tiden att gå och lägga sig. 

Natti natti.

Puss

Bärplockare

Bär, det är något som verkligen är sommar. Det är hur gott som helst, igår kväll skulle jag plocka blåbär men tror ni att det fanns några?
Nej, självklart inte bara för att jag skulle plocka. Det får bli att åka till mormor och morfar och plocka blåbär och smultron om jag ska lyckas få tag på några.
Drar till Öland på onsdag, ska dit med Älsklingen, Adam och Timmy, sen är massa från älsklingen släkt där nere med. Hoppas bara vädret håller i sig så man kan sola och bada massor.

Har tänkt på en sak att jag måste verkligen bli bättre med att lägga upp bilder på bloggen, har liksom ingen grej till mobilen att lägga in bilder för den är trasig får väl helt enkelt installera så man får föra över via kabeln i stället. Men på Öland ska vi ta kort och då ska några hamna här det ska jag lova så det finns lite att titta på.

Förstår inte varför det blev understruket på nästan hela inlägget, det går inte ta bort. Jätte konstigt, aja ni kanske kan stå ut med det fast att det ser för jäkligt ut.

Puss



Sun

Jaa nu har vi haft underbart väder några dagar och idag har jag solat mycket och bättrat på brännan lite. Är inte så jättebrun än enligt mig själv, men lite brun i alla fall. Man känner sig verkligen fräsch när man fått lite färg, för det gör så himla mycket. Antar att ni med ligger ute och pressar i solen för att bli bruna och fina. 
Men om två dagar så bär det av till öland och då blire bättre med saltvatten och grejer.

Klockan är rätt mycket och här sitter jag och bloggar för att ha något att göra, det blir verkligen inget bra inlägg det är mest bara för att fördriva tiden.

Kan ju meddela att det inte går så jätte bra på jobbfronten än så länge tyvärr. Är ju inskriven i vikariebanken i Åtvidaberg, men de behöver nog inga vikarier förns i höst när alla förskolor och fritidshem har kommit igång ordentligt igen. Sitter och kollar då och då efter intressanta jobb, men hittar inget som verkar vettigt för mig. Det är verkligen jätte segt att bara gå hemma, just nu har ju älsklingen semester så det är ju bra. Men det blir segt sen när han börjar igen.
Vill verkligen ha körkort, är jätte taggad för att ta ett men för att ta det så måste jag först och främst ha ett jobb så jag kan betala det. Det är synd att inte jobb växer på träd.

Aja nu ska jag inte klaga mer. :P

Ska göra min snygging sällskap framför tv:n i stället.

Natti.

Äntligen riktigt sommar

jaa när den svenska sommaren äntligen får tillgång till sol och värme, då är den riktigt härlig. Att bara ligga och sola och bli brun och fin, bada massor, grilla och ha trevligt. Det är underbart. Mer av denna sol.

Jag har varit rikgit dålig på att blogga på sistone, men det beror på att jag och min älsklingn har varit på lite semester, bland annat en dags tripp med hans familj till danmark, variit i kusten med han och hans mamma några dagar, sen har jag varit hemma hos mina föräldrar och varit med Malin och även firat henne som fyller 20år idag. Grattis gumman:)
Sen drog vi även iväg i tisdags till kusten med två av Martins kompisar Adam och Robin, så det har blivit mycket sol och bad. Underbart.

Idag har jag bara solat, plockat lite här hemma. Sen tittade morfar förbi en liten stund alltis trevligt med lite sällskap, när karl är iväg.
Nu ska jag laga lite mat, så älsklingen får mat när han kommer hem från sin fiske tur. Sen ska han och jag bada, får se om det blir i sjön här eller om vi tar en sväng till någon annan sjö och badar lite.

Var försiktiga när ni solar, smörj in er det är rikgit bra.

Byee

Bäst att passa på

För solen vill visst inte visa sig allt för mycket. Den lilla stund den varit framme än idag har jag suttit ute, tills det helt plötsligt började spöregna. Vad är det här egentligen?
Aja, i morgon ska det tydligen bli soligt och varmt hoppas det ska bli så nu och inget annat. För vi har bestämt att vi ska ner till kusten och sola, bada och åka båt. Det blir riktigt nice. 
Förut när solen sken tog jag faktiskt på mig bikinin och tog ett varv med trampbåten, riktigt skön träning måste jag säga. 
Väldigt fin miljö att "cykla" på vattnet om man känner för det är det ju liksom bara att stanna upp och sen bara ligga och driva och njuta och ännu skönare om solen lyser då kan man ju sola med. Det är riktigt härligt. 

Nu ska jag och bejbi äta vatten melon.

Byeee

    

God morgon.

Klockan är bara lite över 9 och jag är redan uppe, applåd för mig tack. haha. Jag har varit duktig idag gick faktiskt upp halv 8 och gick kyrkrundan med Malin på en timme.

Okej har varit med bästa Malin de senaste dagarna:)
Igår hade vi en riktigt kanon kul dag. Började med kyrkrundan, sen bar det av hem till mig eftersom jag var ensam så gjorde vi fotbad och smörjde in fötterna och gjorde hårinpackning och så skulle vi göra ansiktsmask men den söög så vi dissa den, men nu så har vi bebisfötter. myyys
Sen så kom mina föräldrar hem jag käkade lite, sen bestämde Malin och jag oss för att vi skulle åka och titta lite i Falerum på klädhuset och så. Vi gluttade runt lite där, sen var presentshoppen öppen så vi gick in dit och köpte lite ljus.
Vi blev lite små hungriga så vi gick och fikade lite, och där hände det grejer. Utanför handlarn. haha..
Vi satt där och fikade ute på altanen som de har sen så helt plötsligt så ser jag en bil köra på trottoaren och backa i väldigt högfart..
Jag: Malin kolla han kommer plocka gb gubben med bilen.
PANG.
Vi kollade på bilen och började skratta och ännu mer började vi skratta när vi såg vem det var..
Malin: Hahahaha, shiit pinsamt det var ju handlar himself med ju.
Jag som skrattar så högt försökte verkligen vara tyst men det gick INTE:P Ni skulle ha sett det där. Jag kan ju säga att han hade och göra sen för att få gb gubben att stå rakt för den var lite tilltryckt i smällen.
SEn så drog vi hem och bestämde oss för att ta ett kvälldopp as skönt vare när man väl kommit i och en guldstjärna till Malin som doppa sig två gånger och inte har badat på två år.
Sen blev det film och massa svull.

Nu ska jag äta frukost.
Sen duscha..

Puss

God Natt

Nu ska jag snart sova, ska bara skriva ett litet inlägg sen läsa.
Har börjar komma in i min bok nu som jag lånade på bibblan, och den är riktigt bra.
Aja har varit med Malin ikväll det har varit riktigt trevligt. I morgon bitti ska vi ut och gå, de tär tur att hon och jag har varandra så vi kan peppa varandra till träning för vi båda behöver någon som drar lite i en så man kommer igång.
Både hon och jag ska vara hemma hos våra föräldrar i tills söndag så då ska vi ut och gå en promenix varje morgon.
Och den här gången ska jag hålla i det och bygga på det, kanske inte gå varje morgon men sätta igång med träning och göra ett bra träningsprogram till mig själv.

Aja nu ska jag läsa den grymt bra boken.

Natti natti gott folk.
Sov gott.

Puss

Sooool

Heej!

Visst är det underbart väder ute, hoppas ni har varit ute och solat massor idag.
Läget bra?
Med mig är det jätte bra.
Har inte skrivit på ett tag men det har att göra med att jag och martin har fixat med huset lite, vi har byggt en ny as snygg trapp till loftet, mätt rummen och kollat färget/tapeter och golv och massa.

Idag kom mamma och dem och hämta mig för att jag skulle hem till Gusum, men precis då så kom en sms avi till matins mobil om att vi fått våra kläder så vi var tvungna att hämta ut dem för vi var så nyfikna allt satt perfekt och min pojkvän blev riktigt heet i de nya kläderna. Jag blev jätte nöjd med mina kläder med.
Har varit hos grannen en sväng och sagt hej till barnen och hoppade studsmatta med dem.
Precis nyss så ringde bästa Malin, och det var så komiskt för vi brukar nästan aldrig träffas, för när hon har tid har inte jag tid och samma sak åt andra hållet. Men hon ringde till min mobil från hennes föräldrars hem tele..
Jag: Jaha vi har tajmat det bra den här gången.
Hon: Vadå? Är du också hemma?:D
Jag: haha, jaaaa.

Jag blev jätte glad, så vi ska ut och gåååå sen vi ska bara käka.

BÄSTA MALIN!<3

Och jag har två jätte roliga saker som jag bara måste säga till henne, men det är verkligen ingen idé att skriva här för det var saker som hände när vi var SMÅ:P


Käk.

Puss



Måste bara säga en sak.

Jaa som ni kanske vet så bor jag och min pojkvän bara några meter ifrån sjökanten. Och typ någon gång i maj så var det verkligen fullt med grodyngel precis vid sjökanten.
Och nu så kryllar det av pytte pytte små grodor och de är så söta.
Jag var för en stund den uppe för att kasta soporna och det är mycket längre upp från sjökanten än vad vi bor, och där uppe hoppade det fullt med små grodor så fort man tog ett steg. Man är jätte rädd att man ska trampa ihjäl dem, asså de är så himla små de är runt 1cm bara. Jag tycker vanligtvis inte om såna där djur som typ grodor, ormar och ödlor, men de där små är bara för söta.

Städtajm.

Puss

Helgen

Har ni haft en bra helg?
Hoppas det i alla fall. Min helg har varit bra, har haft en hel del att göra om dagarna och det tycker jag om.
Vi kan börja med fredag, jag städade på dagen sen när älsklingen kom hem så vare käk och fixa i ordning oss som gällde för att sedan dra in till Åtvdi och hämta de andra två grabbarna Pontus och Gurra. För vi skulle till viken och kolla på Mican och hennes band TORSDAG när de uppträdde. Vi stannade till och köpte en varsin ros till henne.
De var verkligen helt grymma, fasiken så bra de var. Vill verkligen bara höra mer.
Så hör ni något om att bandet TORSDAG ska spela någon stans gå och lyssna:) För det ska jag.
Sen blev det hemfärd, käk, film, guitar hero och massa skratt.

Lördag, vi vaknade alla typ vid tolv för att det var så jäkla varmt uppe på loftet. Vi käkade en redig frulle.
Vi hade redan på fredagen bestämt oss för att vi skulle bada på lördagen, men vädret såg inte allt för lockade ut men solen tittade fram tillslut så vi tog flotten ut mitt i sjön och badade massor, i alla fall jag. Jag var i hela tiden plus att jag simmade in tvärs över sjön medan de andra åkte flotte. Men Gurra skulle vara lika duktig som jag och simma tvärs över sjön men han hoppa upp på flotten och fick snål skjuts flera gånger. haha fuskare.
På kvällen skulle vi vara snälla och skjutsa Martins kusin och hennes kompis till karnebåten, och på vägen hem därifrån stannade vi till hos mina päron i gusum. För vi ska få deras soffgrupp de har för de ska köpa nya möbler.
Okej, de är inte det finaste men de duger gott och väl så länge.

Sen på söndagen, ja regn fyy fan vilket pissväder det var hela dagen. Man har ingen lust att göra något. Så jag och älsklingen slappade för det mesta. Sen städade vi, men sen så ringde min mormor och frågade om vi ville ha besök så mormor och morfar plus hund kom hit och hade med sig massa fika och blomma. Sen så följde de med oss när vi handlade så vi fick en till blomma av dem.
Aja det här var min helg, känns som att den var rätt så späckad det gillar jag.


Bedtime

Som sagt ska gå och lägga mig nu, men tänkte bara se om det är någon som har tips på en bra tränings dvd.
Är lite sugen på att köpa någon som man kan ha hemma och variera träningen med ibland.
Skulle vara nice med typ boxpass eller något annat med mycket fart.
Skriv gärna om ni vet någon träningsdvd som är bra.
Skriver mer om min helg och sådär i morgon.

Natti.

Lägg dags.

God kväll på er!

Ska snart gå och lägga mig är trött och har ont i huvudet. Har en hel del att göra i morgon.
Och i morgon är det fredag, så härligt inte för att det blir någon skillad för mig men för alla i min närhet som inte har semester har tid att umgås. Det är riktigt nice.
Och  i morgon ska vi iväg på eftermiddagen jag, Martin, Pontus och Gurra och kolla på Mican när hon ska spela med sitt band. Det ska bli riktigt kul.

På tal om helt annat så har precis beställt lite kläder till mig och älskling. För min del blev det tre tunikor och två linnen och till älsklingen blev det en tunn jacka, tjocktröja och t-shirts. Det var värsta rean så allt det där gick på ungefär 800kr. Det är riktigt bra. Och det bästa är att pappa betlar det, riktigt snällt. Tack pappa :)

Aja så sova nu det är en lång dag i morgon, men det ska bli riktigt roligt:)

Hörs.

Natti natti.
Puss


Rastlös

Ursäkta men jag måste verkligen klaga lite. Jag har varit ledig i ungefär en månad nu och för det mesta har jag inget speciellt att göra om dagarna har inget sommar jobb och alla som man umgås med har sommar jobb.
Ni som har jobb var glada för det, skulle jätte gärna byta med er.
Idag tycker jag att jag har gjort en hel del, men ändå är klockan bara tre.
Jag gick upp vid åtta, gick en 20min promenix med stavarna, sen så körde jag lite situps, duscha,käka frulle. Sen satt jag och kolla på programmet Nannyn ser dig, sen har jag segat vid datorn, läst bok, käkat och massa.
Men tiden går så grymt sakta. Helt sjukt.
Som sagt var glada ni som har jobb, så ni är sysselsatta om dagarna.

Aja hoppas att jag får jobba mer i höst, för nu i sommar behöver knappast några vikarier. Men jag håller tummarna för hösten jag.
Snart kommer älsklingen hem då ska vi åka och handla sen hem och stäääda.

Längtar tills i morgon! Ska bli skit kul:)

Byee

Kusinerna i full gång.

Yeees, går dagen var riktigt rolig.
Min kusin Micaela kom till mig, vi cyklade ut till huset så vi cyklade ungefär 1 mil i den hetta som var.
Väl ute så lagade vi lite käka, trampa med trampbåten, gjorde fruktsallad, solade och sen kom Martin ut så vi åkte båt. Vi ville bada men vågade inte riktigt bada vid bryggan för ormarna som vi egentligen hade skrämt bort för länge sen. Så vi tog trampbåten ut till mitten av den lilla sjön och badade.
När vi väl hade doppat oss och simat runt lite i den grymt varma vattnet, så började vi få mjölksyra i våra ben, men det var ju inte så konstigt så mycket som de fick jobba denna dag. Vi tänkte vara lite smidiga och dra in båten i stället för att försöka ta oss upp på den igen. Men vi misslyckades för vi skrattade så mycket, så tillslut fick vi krångla oss upp på båten i alla fall.
Haha tur att ingen såg oss. Båten var jätte hal så man fik typ glida upp.
Tro mig man kände sig som en fet säl när man låg där.
Riktigt lyckad dag!

Byee

Klippning

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er och att ni har tagit vara på solen idag. Det har jag verkligen gjort har suttit/legat ute och solat på altan så gott som hela dagen. As skönt.
Har precis kommit hem från frissan nu.
Det blev kort i alla fall, tyckte det kändes bäst så.
I morgon kommer Mican till mig, ska bli riktigt roligt vi har inte setts på länge så det är verkligen dags. Blir mest bara ta det lugnt, sola, bada snacka lite och så skulle jag tro:) Men det ska i alla fall bli jätte kul.

Nu ska jag se om jag kan hitta på något att göra..

Byee

RSS 2.0