Sista November

är det idag och gu vad tiden går fort, detta är bara början på vintern och vi har redan massor med snö och kallt.
Undrar hur extrem denna vinter blir och hur lång varig, kan tänka mig att det lär hålla i sig länge.

Här ute på landet är det grymt fint med snön och sjön som ligger bredvid, speciellt igår när det var klar blå himmel. :)
Vissa saker är väl lite sämre med att bo ute i skogen och det är ju strömavbrott, men vi har klarat oss rätt bra än så länge.
Men där emot så fryser vattnet för oss, så nu håller hyresvädrarna på att isolera vatten rören under huset. Så hoppas att det hjälper :)

/ Susanne


Snö storm

Har varit och tränat ikväll riktigt skönt att få träna. Har blivit så lite på sistone för att jag varit sjuk sen att jag jobbar två skift. Men det får bli som det blir :) Får köra järnet de gånger jag kan. hehe.

För övrigt idag har det inte hänt så jätte mycket, har fått skottat en del. Men det gör mig ingenting, men vinter har ju bara börjat så lär väl tröttna. Men tycker att det är super mysigt med snö och har man rätt kläder på sig så är det jätte skönt att vara ute.
Sen har vi fått upp lite julpynt idag, super fint! <3

Nu ska jag ta och gräva lite i diskbaljan.

/ Susanne

Ska man börja skriva lite igen?

Hallå där!
Sitter och funderar på om man ska börja använda bloggen lite igen?
Kanske kan vara lite kul och slänga upp lite om hur det går för oss när vi nu har flyttat ut till huset igen som
vi bodde i förut. :) Men nu är huset dränkt i all snö och sjön går upp under altanen. Men så mysigt det är, jag bara älskar att bo där ute. Blir perfekt sen när isen har
lagt sig. Åka skridskor direkt från altantrappan ;)

Just nu håller vi på med våran hall som vi ska måla om, men just nu är det de tråkiga grund arbetet som måste göras. Men så fint det kommer bli när det är klart :)

Idag har jag, älsklingen och hans mamma varit iväg på en utflykt till Marias hus i Kvarnvik och köpte lite små pyssel till huset. Sen blev det att stanna till på klädhuset i Falerum där jag och Martin hitta ett varsitt par jeans.




/ Susanne

RSS 2.0