Äntligen

Fick tag på dem, så jag jobbade idag 12-17 kändes hur bra som helst..
Hoppas bara jag blir bokad mer gånger, sen ska jag börja med mitt andra jobb nästa vecka, ska börja städa lite där älsklingen jobbar. :)
Så det räcker så länge i alla fall, städ jobbet är bara en gång i veckan man det blir ju några timmar. Och bättre än ingenting så länge jag söker.

Vi åte inte ner till Tättö idag, så vi hade kräftskiva hos Martins föräldrar.
Så vi drar i morgon bitti i stället:)

Ha det fint!

puss

Vikarie

Jaaaa idag ringde dem från ett ställe och undrade om jag kunde jobb idag från 12-17, eftersom jag inte har körkort och inte kan ta mig in till Åtvid på ngt sätt så frågade jag om jag kunde ringa upp om någon minut. Skulle bara ringa Martin och sen grannen för att se om någon kunde skjutsa mig.
Hon skulle på möte och sen skulle hon ringa upp mig vid 11 i stället. Men har någon ring än?? Svaret är nej, visst de kanske har hittat någon annan men de kan ju ringa och säga det i så fall.
Jag provade att ringa men inget svar..
Hoppas verkligen att hon ringer..För jag vill jobba..

Annars springer jag runt som en yr höna här i huset och packar eftersom vi ska till Tättö ikväll.
Ni kommer inte höra något ifrån mig i helgen, för vi tar inte med någon datorn ner. Vi ska ha lite semester :)

Men ha en kanon bra helg.
Nu ska jag packa vidare och hoppas på att någon ringer :)

puss

Baka

Solen har varit framme mesta dels av dagen. Underbart. Har varit ute lite har bland annat och plockat ur Martins 850 som han ska sälja.
Sen har jag bakat, han gjort en sockerkaka och denna gången efter det gamla receptet som jag gjort förut för det nya receptet blev den så himla torr. Men nu blev den saftig och god. Sen gör jag ett experiment (stavning?) att göra maränger. haha får se hur det går de står i ugnen för tillfället..

Ska ut och sätta mig på bryggan och sola lite nu, när marängerna snart är klara :)

Längtar tills min älskling kommer hem <3

puss

Jobb jobb jobb

Varför ska det vara så svårt att hitta något jobb??
Jag tycker att det är urtrist att sitta och kolla efter jobb för chansen att det kommit in något vettigt jobb idag som inte fanns igår är inte så jätte stor. Jag tycker att det är jätte svårt, blää. Tänk om det bara skullle dyka upp värsta jobbet som man vill ha, men det lär nog inte hända. Just nu känns det väldigt hopplöst med jobbfronten som ni kanske märker för jag är inte direkt positivt inställd just nu. Men varje dag när man kollar så hoppas man ändå på att "åh hoppas att det kommit in något bra jobb idag".

Aja nu måste jag tänka på något roligt, i morgon efter att min älskade fästman har slutat jobbet så drar vi och hans familj till Tättö. I helgen är det nämligen Loftahammarsdagarna och det brukar vi åka ner på och slå två flugor i en smäll och ha kräftskiva då med. Så det ska vi ha i morgon. Längtar jätte mycket, sen hoppas jag på att det blir fint väder så man kan ta de sista säsongs åken med båten innan den ska tas upp ur havet.

Får se om jag hör av mig något senare.

Puss

onsdag kväll

Mina rubriker är inte bra, men läs inlägggen ändå :)

Som ni vet så var jag i stan igår.
Var rätt segt att driva runt när man inte har pengar, men kul att träffa frida.
Hittade lite på guldfynd fast bara lite små saker, so men puttsduk för guld smycken. Sen två långa halsband ett i guld färgat med en vit jordgubbe och ett i silver färgat med typ en ring. Fint med lite accecoarer.
Bror kom ner till stan sen när han slutade skolan vid tre, då försökte jag lära honom att tycka om att leta efter kläder. Så jag plockade på honom lite kläder och slängde in honom i en provhytt. Och vips så började han leta efter kläder  själv. Så jag lyckades, frågan är bara hur länge det sitter i.
Vi gick till Team sportia och där hittade han en as snygg adidas tröja/jacka och jag en nike, de var as snygga.
Jocke ska nog beställa en liknande sen när vi ska beställa från La redoute. Det verkar lite som att jag kommer få de där stövlarna och pumpsen som ni sett på bild i ett tidigare inlägg. Men är inte helt säker, men hoppas hoppas:)

Idag har jag gjort en del dock inte tränat. Utan fixat lite som, limma dit badrums krokar (jätte fina är dem), sen har jag tävttat trappen upp till loftet, tvättat toaletten, plockat och lite så. Sen har jag kontaktat vikariebanken och sen skickat ett mail till mammas jobb, så hoppas på napp där.

Igår när jag kom hem så provade jag och älsklingen att puttsa upp våra förlovningsringar, och de blev jätte fina, små repor och sånt försvinner inte, men de blir blanka och fina.
Så det får bli som ett litet dagens tips puttsduk till guld från guldfynd runt 45 kr, blir bra resultat, så har du några matta smycken hemma prova :)

Nu ska jag gå och sätta mig och mysa med min underbara pojke.

Hörs i morgon.

puss


Stan

Sitter här och käkar lite frulle, ska fixa håret sen.
Det blev en 30min promenad förut, sen lite magträning. Och dusch :)

Ska leta fram mitt presentkort och se vad jag kan hitta för fint.
Guu det var jätte länge sen jag var på stan överhuvudtaget, och i Norrköping var jätte länge sen jag var på stan. Så det ska bli riktigt kul, för när jag gick i skolan där så gick man ju flera gånger i veckan så fort det var vänte tid till ussen gick man ju och drog på stan. Så det ska bli riktigt kul att gå på stan idag. Även att man är pank så har jag ju i alla fall så jag kan handla något på guldfynd.

Hör kanske av mig ikväll.

Jag vill ha :)

Puss

Allt på ett och samma ställe.

Sitter hos mina föräldrar i Gusum nu, när jag kom hit så gick jag en sväng med bror i Gusum. Måste ju kolla sig runt så det är sig likt när man inte är här så ofta.
Ska till tandläkaren i morgon, ska få göra avtryck i sån där blå gägga som smakar mindre gott och det är väldigt obehagligt. Men det är värt det för de ska nämligen gjuta (stavning?) en bettskena åt mig för jag gnisslar tänder, så mina tänder har slipats ner en hel del. Plus att älsklingen vaknar av det där, och det är tydligen inte så lätt att få mig att sluta för jag sover så hårt. Så det är bäst att skaffa ett sånt där, vill gärna ha kvar mina tänder hela livet och att folk som är i min omgivning ska få sova i fred. haha.

Har inte uppdaterat här på två dagar, fy skäms på mig.
Men jag har haft lite annat för mig, som barnvakt och lite annat.
Har dock inte hunnit med att motionera något speciellt heller, om det inte räknas med att springa och outta på ungarna när de sitter på någon slags lite traktor upp för backarna. haha..

Nee, men så idag har jag tagit igen lite har cyklat som en dåre, har nog cyklat 60min, fast inte i sträck utan jag har ju cyklat och sen gjort ärende sen cyklat hem och käkat sen cyklat tillbaka. Så nu är jag faktiskt lite små ömm i baken måste jag säga. Har passat på att sitta i solen massor idag fick lite färg på kinbenen i alla fall:)

Men i morgon ska jag nog gå upp skapligt, ta mig en power walk eller joggingrunda, sen duscha. Leta och söka jobb.
Sen dra in till stan och gå på stan med Frida sen till min kära vän tandläkaren. haha..
Ska se om jag kan uttnyttja lite på mitt presentkort jag fick av Martins och hans föräldrar på min student, 500kr på guldfynd är rätt nice :)

Nu ska jag ringa och säga god natt till min käraste, jag vet att jag bara varit borta från honom några timmar men måste säga att jag saknar honom massor redan.
Sen ska jag börja läsa lite i den nya boke jag lånade :)

Läste förresten en bok för ett tag sen om ni gillar typ lite kärleksdrama eller vad man ska kalla det så läs boken "syskon kärlek av Katarina Von Bredow", jag tyckte den var jätte bra :)

Natti natti.

Puss

 <3


Barnvakt

Det blev en liten promenad igår, men det är så himla tråkigt att gå/jogga här ute. För det enda stället att gå på är runt ett ställe och ett varv tar drygt 5min så man måste gå ett x antal varv för att komma upp i en bra tid. Men det får gå i alla fall. Jag har att välja med att gå på vägen också, men känns inte så jäte lockande att gå på vägkanten av en smal 70väg där folk kör som dårar.  Men det blev en 20minuters rask promenad och sen lite mag och rygg träning :)

Hade även lite stor städning igår, så nu är det så fint som det kan bli här hemma.
Igår åkte vi till mina föräldrar och var där tills i dag, vi gjorde inget speciellt tog det mest lugnt och sov tidigt.

Vid 3 idag ska vi vara barnvakt, hur kul som helst :) Och tvillingarna är så himla söta.
Aja nu ska vi laga lite mat, skriver nog i morgon:)

Puss

Motionsrunda

Tog lite sovmorgon idag, hehe.
Ska snart ut på en lite motionsrunda. Det blev inget igår, hade ingen motivation till det. Så räkna inte med att det blir precis varje dag, men jag ska försöka.
Sen hade jag tänkt att ta en storstädning idag så mycket som jag hinner. Och försöka få det så fint man kan få det i huset just nu, efter som det står möbler huller om buller. Men ska försöka att få det så fint som det går. :)
Då kommer älsklnigen bli glad när han kommer hem, jag har typ varit as lat hela veckan och inte gjort så mycket, typ bara små plockat lite. Men idag ska jag verkligen städa.

Ska ut på min lilla runda nu :)

Men jag hör av mig lite senare, men lite smaskig läsning.

Hej så länge

Kläder :)

Mamma och pappa ska beställa lite kläder från La Redoute, jag skulle få de här två koftorna, ska se om jag kan tigga till med två par skor också :)

La Redoute är verkligen bara så himla bra. Det är så brett finns liksom massa märkes kläder, billiga kläder, lite lagom dyra kläder. Sen så har de liksom mindre sko storlekat, perfekt för mina små fötter. Jag kan inget annat än att ge La Redoute högsta betyg ;)
Här kommer lite bilder på sakerna jag ska och eventuellt ska beställa.

Ska ha den här i beige (stavning)


Den ska vara i lila, så himla söt kofta :)

underbart fina enkla pumps:)

Sen en fin höst stövel, fast i SVART tyckte verkligen inte om den färgen som är på bilden.

Puss

Ibland räcker inte tiden till.

Som sagt ibland räcker inte tiden till. Jag tränade igår, men skrev aldrig någon blogg om det och så kommer det nog bli ibland men då kommer jag skriva så fort som möjligt dagen efter.
Tyvärr blev det inte så mycket träning igår, skulle köra ett dvd pass hann en bit sen började det åska som bara den så det var bara att stänga av allt. Sen på kvällen körde jag lite mage och armar.
Idag ska det blir lite mer. Sen ska jag ta hit mina stavar också så jag kan gå med dem :)

Nu ska jag snart diska, duscha och sen ska jag gå upp till Marie och tvillingarna och se vad de gör :)
Jag och Martin kanske ska vara barnvakt åt hennes tvillingar på lördag, men det beror sig på om hennes föräldrar inte kunde. Men jag ska säga till henne att vi jätte gärna vill vara det. För vi har pratat om det och vill jätte gärna vara det och både jag och Martin älskar barn, de är bara för mysiga och härliga :)
Och tvillingarna är jätte förtjusta i Martin, jätte gulligt :)

Nu kallar disken på mig.

Byee


Mjukstart

Sen sist jag skrev inlägget så har jag hunnit med en hel del. Enligt mig själv. haha..
Jag tog mig en lite spring runda och jag menar verkligen liten..Men jag måste verkligen mjukstarta, sprang tre varv vilket blev ungefär 12min och 30sek, men jag sprang i rätt så högt tempo plus att det är en jätte lång jobbig uppförsbacke också, så det räcker verkligen att börja med. Sen skulle jag köra styrka så idag blev det mage, rygg och lite armar. hehe.
Jag har även hunnit dammsuga och duuuuscha.

Jag innan joggingrundan. (jag vet att hallen ser förjävlig ut, men ni får stå ut med det när vi gör om här.)


Nu sitter ag och vänta rpå att älsklingen ska komma hem ska väl börja med maten vart efter tänkte jag. Sen blire ju efterätt idagsom jag gjorde förut, hoppas pajen är god har inte gjort den varianten förut. hehe

byee

En spark i baken

är vad jag behöver just nu när det gäller träningsbiten.
Jag har länge sagt att jag måste göra något varje dag som en promenad, joggingtur, cykla plus något mer styrketräning också. Men det blir aldrig av. Nu har jag tänkt att jag ska skriva det här för då vet jag att några läser det och då vet jag att de har koll. Alltså så ska jag bara skriva en pytteliten rad om vad jag gjort för träning varje dag. Kanske ingen rolig läsning, men jag behöver det för att komma igång..

Sen skulle det även vara väldigt roligt om ni som läser hängde på, och redovisa era träning genom att slänga in en kommentar till mitt inlägg. Skulle vara jätte kul, plus att det blir pepping till varandra och det är hur bra som helst när det gäller att träna.

Just nu sitter jag och väntar på att äppelpajen ska bli klar så jag kan ta ut den ur ugnen och sen ska jag ta mig en liten jogging tur :) Sen köra lite styrka..
Sen ska jag ta mig en lång dusch hur skönt är inte det??

Återkommer ikväll om hur mycket jag tränade sen;)
Hoppas någon hänger på också, vore roligt.

Puss


Träning

Mina vänner.
Jag skriver detta för min egen skulle för att jag måste få en riktgit spark i baken när det gäller träning.
Jag har sagt att jag ska göra något varje dag, kanske inte värsta träningen passet, men en promenad, joggingrunda eller cykeltur eller något annat liknande. Plus någon styrke grej också, måste verkligen få lite mer styrka. Tänkte att jag kanske håller mitt "mål" bättre om jag skriver här.

Så min tanke med detta är att jag ska skriva varje dag vad jag har gjort för träningsgrej. Och om det är någon som vill så får ni jätte vara med, och då får ni göra så att ni skriver en kommentar varje dag vad ni gjort för träning. Allt detta gör jag för att jag måst ekomma igång som jag skrev, men det skulle var akul om någon hängde på så man pappar varandra för då blir det mycket roligare. Så häng på vettja :)

Förut så var jag så mån om att jag inte fick ha något hull på magen. Visst jag är smal och har former, har till på köpet lite hull på magen det har jag allt.
Men sen slog tanken mig att vad gör det? Jag har en kille som älskar mig för den jag är o.s.v.

Numera ska jag enbart träna för att hålla igång och för att må bra. Min vikt och allt det där det bryr jag mig faktiskt inte om längre. Jag vill bara träna upp min kondition, komma igång med träningen och må bättre. Det blev väldigt rörigt, men jag hoppas att ni hänger med på vad jag menar. Eller? haha.

Så häng på den som vill, för det skulle som sagt va vara roligt :)

Byee



Äppelpäppel.

Just nu känns det verkligen hopplöst att söka jobb.
Att gå i skolan är verkligen en trygghet, men man ska väl inte sitta där hela livet heller. Jag hade inte tänkt det i alla fall. Fast jag många gånger önskar att jag fortfarande gick gymnasiet eller något.

Jag sitter och letar hur mycket som helst, men det finns liksom inget som passar in. Jag har breddat mitt område när det gäller söka jobb också jag kan liksom ta vilket som helst förutom telefon jobb. Men när man liksom hittar ett som är bra så krävs det alltid något som man inte har som en viss utbildning, körkort eller någon erfarenhet av tidigare jobb:S

Jag vet att jag gnäller, men det blir så när man är van att göra saker hela tiden och nu har man liksom inget att gå till. Man kan plocka och städa hemma, men det tar ju slut någon gång så man kan ju inte städa hela tiden. haha.

Blogg, jag har inte alls många läsare på min blogg vill verkligen att det ska vara mer läsare och mer kommentarer, ni få som läser den vad vill ni att jag ska skriva om, vad gör en blogg intressant. Snäla hjälpa mig lite här nu, så jag har lite att lägga energi på.  :)

Nu ska jag baka äppelpaj.

puss

Höjda

När min kära karl kommer hem från jobbet sen ska vi bara käka sen åka till Höjda, alltså till min mormor och morfar. Jag bara MÅSTE ta med mig kameran dit och ta lite kort. Det är verkligen ett ställe som ligger mig väldigt nära hjärtat. De tär landet man kan bara gå där och släpa runt i skit fula kläder, gummistövlar och typ gå och plocka blåbär och liknande i skogen. Gå promenader på de små grusvägarna. Jag bara älskar det stället. Det kommer kännas hårt sen när mormor och morfar är så pass gamla att de måste flytta därifrån. Jag vill ha det stället då. Vill jag vill. Men det får vi se hur det blir, eftersom de bara hyr det.

Ska ta med kameran ochså hoppas jag att det blir lite vettigt väder så jag kan ta kort och slänga upp här så får ni se hur fint det är. Underbart fint<3

Slänger upp en bild på min kära lillebror. Att man måste flytta hemifrån för att förstå att man älskar sin bror. haha rätt sjukt egetnligen, vi har alltid varit som katt och råtta, men nu när vi ses så sällan så går det riktigt bra.
Bror :)
Nu ska han börja gymnasiet och allt, pratade med honon förut och lite nervör börjar han allt bli ;). Tihi det kommer nog gå bra ska du se.







Kanske återkommer med bilder ikväll, annars i morgon..

hejhej

Storm

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag, men jag har en "ursäkt" för att jag inte gjort det..I helgen fiskade vi nämligen kräfter hela nätterna och höll på inne i huset på dagarna. Så det var fullspikat som ni förstår. I måndags var jag och min kära karl och hans familj i ullared och vi hittade massa saker till huset. Som det var meningen med, vi köpte inge kläder men Martins mamma typ tvingade oss att hitta några plagg var som hon ville betala, så det var ju bar aatt göra det:P haha.
Igår följde jag med älsklingen in till hans föräldrar när han åkte till jobbet. Så jag typ var ute och gick massor, plus att jag cyklade massa med. För jag gjorde massa ärenden i Åtvid, typ arbetsförmedlingen, biblioteket och färgkarata och massa sånt. Sen när älsklingen sluade så åkte vi och kollade på bil, och den var skit snygg.
Vill ha körkort så jag kan få köra den sen ju.

Okej, det blåser verkligen storm ute, precis som i mitt huvud just nu. För jag vet verkligen inte hur jag ska bära mig åt för att på något sätt hitta något jobb. Ringde till ett ställe idag men där behövdes det inget folk just nu, men han bad mig maila så han kunde höra av sig om det dök upp något.
Jävla skit jag ringde precis till mamma för att fråga om mail addressen, men tror ni jag gjorde det??
Neej jag glömde det, typiskt att man ringer för en sak, men glömmer den.
Aja sen skulle Martin fråga på sitt jobb om jag kan städa lite där och så, för hon som gör det har ett nytt jobb från och med nästa vecka. Så det är verkligen bara att hålla tummarna.

Nu blir det att städa av, var glada för att ni inte ser hur det ser ut i huset just nu när vi lägger golv och grejer, för vi har alla möbler huller om buller och står i alla rum. Så det ser snarare ut som en laburint (stavning?) här inne. Men man får väl leva med det nu när man gör om så mycket. Blir ju bra sen när det är klart i alla fall.

Sen ska vi nog lägga golv när karln kommer hem:)
Det ska bli spännande.

puss




 


Kräftstjärtar

Är rätt förvånad själv att jag fortfarande är vaken trots att jag gick upp så tidigt. Klockan ringde 04:50 i morse, jag och älsklingen skulle upp och ta ett varv på sjön för att kolla kräftburarna. Vi vet inte riktigt hur många det blev men skulle tippa på något mellan 25-35stycken, det är rätt bra för första fiske turen för i år. Vi ska fiska hela helgen med, så det blir inte mycket att sova för vi kommer kolla burarna väldigt ofta. Men det är rätt spännande att se hur mycket man får. Senare i augusti vankas det kräftskiva. Hoppas vi får mycket så det kan bli som vi tänkt (a).

Det har regnat som fasen i natt, vi som sover på loftet och det är plåt tak på huset så det låter rejält måste jag säga. När det var som värst lät det som att det skulle gå igenom taket. haha.
Men det värsa av allt i morse när jag vaknade hade jag värsta fläskläppen och då menar jag VÄRSTA, nästan hela högra insidan av underläppen var svullen. Vet inte vad det kan bero på. Jätte lustigt, har i o för sig en lite finnen en bit under läppen, men en liten finne kan väl inte ge en sån kraftig reaktion. Att man får fläskläpp på insidan av läppen då. Eller?
Den har i alla fall lagt sig lite, men bara lite. Var lite krångligt att käka frulle kan jag lova. haha. och jag ser en aning snekäftad ut när jag ler/skrattar.
Det är bara så himla skumt.

Nu mina vänner ska jag vara duktigt och riva tapeter och ta bort lister för här i huset händer det grejer ska jag få be att tala om att det händer grejer här i huset. Jag bar alängtar tills det blir klart för det kommer bli jätte fint :)


Puss


Kärlek



Jag älskar dig!

Vilken skillnad

lite puzzel kan göra. Att får ihop vissa möbler från ikea är ett riktigt puzzel.  Men det kommer bli jätte fint när allt är klart här, nu har vi bara börjat. Vi var som sagt på ikea igår och det var hur kul som helst, vi hittade massor och vi kunde går där i våran takt bara älsklingen och jag. Riktigt trevligt. Ivriga som vi var så började vi sätta ihop saker redan igår kväll vilket resulterade att vi kom i säng väldigt sent.
Jag skulle vara duktigt att fortsätta idag, men jag klarade inte ut ena saken, för jag förstår inte riktigt hur det ska fungera. haha. Typiskt mig att inte fatta.
Vi hittade lite i alla fall bland annat:
-Byrå
-Skohylla
-Hatthylla
-Golv
-Nattduksbord
-Gardinstänger
-Lite annat smått och gott.

Nu ska jag kolla lite på Top model 2, mendan jag inväntar älsklingen. När han kommer hem ska vi fortsätta med våra puzzel och sen ska vi laga tacopaj. Mums:)

Heej

Känner

bara för att skriva några rader, vill bara att det ska ta vägen någonstans så jag skriver det här.

Jag kände dig inte något speciellet, det ända var att för ungefär fem år sen pratade vi massor på msn. Min pojkvän känner dig heller inte det ända var väl typ något hej någon gång sen att ni körde halkan tillsammans och växlade väl några ord där.
Så man kan säga att vi aldrig hade någon sort kompis relation eller så med killen, men ändå så känns det så sjukt läskigt. Som sagt även att jag inte kände honom så finns ändå den läskiga tanken i huvudet att han är borta, att allt skedde genom en bilolycka.
Jag och Martin har inte pratat så mycket om det, men ändå så känns det som även han går och tänker på det väldigt ofta precis som jag. För ibland när vi typ åker bil och lyssnar på musik eller bara sitter vid tv och häckar så kan någon av oss helt plötsligt bara säga någonting om det som hände. Sen säger den andra något sen känns det som båda "grubblar" vidare om det. Det är verkligen läskigt, sorgligt och jobbigt.
Söndagen då allt hände var jag och Martin och handlade. När vi står där och plockar åt oss grönsaker så står han där och plockar upp eller något. Jag tittade på honom för han stog där en lampa hade gått sönder eller något så det var mörkt. Sen att en äldre kvinna frågade honom.
Varför är det mörkt?
Han: Jag vet faktsikt inte, sen ett litet skratt.
Sen några dagar senare får jag reda på att killen har avlidit och att han hade kört i och grejer samma kväll.

Även att jag inte kände honom något speciellt tänker jag på det väldigt ofta.

Vila i frid!

Bajs mensvärk.

Det är helt sjukt att det ska vara "normalt" att ha så jävla ont när man har mens. Och de förbannade tabletterna hjälper ju inte.  Och alla killar som jävlas och tror att det bara är lite smärta. Men det kan nog de flesta tjejer säga att det är inte bara en liten smärta heller. Ni skulle få prova att ha mens en vecka så får ni se på fasen. haha.

Men men, man får leva med det. Är inne i Åtvid nu, känns rätt skönt har inte varit här sen i söndags har bara varit ute i huset. Förut när Martin hade lunch så fick jag reda på att vi ska till IKEA iag, hur kul som helst.
Okej jag lovar att ni ska få se alla proekt vi gör i huset. Det blir inte så myckt projekt med jag ska i alla fall visa dem för er. Vi har redan gjort ett som jag ska visa så fort jag bara kan.

Nu ska jag fylla en flaska med varmvatten och lägga på min stackars mage.

Puss


Håll tummarna

för att det fungerar att slänga upp lite bilder nu. Provade på bdb men det fungerade inte där heller. Så nu får vi se.




   
   

Sega dagar.

Det blev inget bloggande igår kväll för vi hade stömavbrott fram och tillbaka hela kvällen. Men sånt får man räkna med när man bor ute på landet. hehe. Idag på schemat står promenad, diska och tvätta. Visst låter det kul, eller inte. Men det är ju sånt som måste göras. Jag funderar starkt på att gå en sväng när jag bloggat klart, för jag har så jäkla ont i ryggen. Går det inte över efter en promenad så får jag ringa massören, för nu har jag haft ont så länge. Usch. Annars händer inte så mycket, sitter bara och väntar på att någon ska boka mig i vikariebanken så jag får jobba lite. Bloggar nog mer sen, tänkte slänga in lite fler bilder från Öland så har ni något att kika på. Puss

Borta bra men hemma bäst.

       

Det spelar verkligen ingen roll hur bra man har det borta så är det ändå så himla skönt att komma hem.
Okej idag har vi sovit länge, slappat, handlat och lite så bara. Sen kom mina föräldrar förbi på en kopp kaffe också.

Har varit på öland sen i onsdags och kom hem igår, vi hade hur bra väder som helst och som ni förstår då så blev det en hel del bad och sol. Hur underbart som helst, det gällde verkligen att passa på nu när det varit så dåligt väder typ hela sommaren. Blev även lite festande och mycket annat roligt. Har bara slängt upp fyra bilder så länge för det går så himla slött, men jag har i alla fall hållt det jag lovat och slängt upp lite bilder. Lite bilder på naturen sen en bild på älsklingen också. Men det kommer fler bilder någon dag, det här är bar alite för smak på det hela ;)

Nu ska vi mysa lite sen duuuscha.

Byee

RSS 2.0