Storm och utan el.

Det är så läget ser ut hos oss här i sjöstugan ute på landet. Strömmen försvann vid halv 4 i eftermiddags och har varit borta sen dess. Så vi åkte in till svärföräldrarna för att laga våra egna hamburgare som stod på menyn idag. Men nu är vi hemma igen ich det är verkligen kolsvart när inte ens ute belysningarna lyser. Så nu ligger vi i sängen och ska sova. Det fanns precis vatten så vi kunde borsta tänderna och så. Aja, nu blir det att försöka sova. Hoppas på att strömmen kommer tillbaka så snart som möjligt.:) Men det vet man ju aldrig.;)  Natti natti 

Underbara sol

Är uppe tidigt idag, vaknade när älsklingens klocka ringde vid kvart över 6, har inte kunnat somna om sen dess.
Så gav upp hoppet om att sova någon timma till, drog upp rullgardinen och såg den klarblå himlen. Så härligt! :)
Det gjorde absolut inget att jag vaknade så tidigt idag, men tanke på att jag har mycket att göra på min "att göra lista". Kan vara så att det är för mycket på den med, men vi får se hoppas i alla fall att jag hinner med allt.


Tar mig en flygtur med huset

känns som att jag kommer göra det snart, för det blåser så himla mycket. Eftersom det är ett gammalt trä hus så knakar det något fruktansvärt när vindarna tar i som värst.  Velade väldigt länge om jag överhuvud taget skulle ge mig ut och hämta posten idag, rädd för att blåsa bort. Man vet ju aldrig. hehe.
Nee då men jag gick ut och hämtade posten slängde in den innanför dörren och satte mig i solen ett tag, blåste en hel del vid husväggen med.
Men det var riktigt skönt. Satt inte länge men solen tog så nu börjar jag bli lite prickig i ansiktet. Har varit inne och ätit lite och kollat lite på datorn.
Så nu blir det solen igen.

Mer sol åt oss, vi behöver det! :)


Slö.

Gillar inte de dagar jag får gå hemma, blir så jäkla lat. Jätte stor skillnad från när man jobbar för då när man kommer hem har man så lite tid på sig så då är man jätte aktiv när man kommer hem. När man är hemma hela dagar så tänker jag att jag har ju hela dagen på mig så jag hinner med det. Nu har mer än  halva dagen gått och jag har inte gjort något vettigt alls. Att det ska vara så svårt att ta sig i kragen kliva upp skapligt på morgonen och börja sätta igång att fixa saker.

Så nu blir det upp och sätta fart så det hinner hända något idag iaf.

/Susanne

RSS 2.0