Hemma idag med

Japp inget jobb idag heller, surt. Ingen höjdare att gå hemma, även att jag har sällskap av en underbar sambo som tror sig ha åkt på halsfluss. Så är det skönt att få jobba och veta att man får in pengar. Men det är inte så mycket man kan göra åt. Tur att det inte blir såhär så jätte ofta iaf. Får se vad vi gör idag, blir att åka ner till Åtvid en sväng och köpa lite tabeletter till älsklingen och lämna saker på återvinnings stationen..

Ikväll är det träning som gäller ska bli skönt att få röra på sig. :)

Träning

Att man aldrig kan ta sig i kragen och sätta igång och motionera lite. Bara göra någonting för att hålla i gång. Har ju boxercisen som för övrigt börjar i morgon igen. Men nu när det har varit uppehåll under julen, hur mycket har man rört på sig då? Inget! Blir så trött på att det ska vara så svårt att sätta igång.

Så i morgon på träningen blir det hård körning och att inviga mina nya träningsbyxor som jag fick i julklapp. 
Hoppas på att man kanske får sig en kick att komma igång i morgon.


Tisdag

Målat naglarna gillar färgen jätte mycket. Det är synd att jag sällan tar mig tid att sätta mig och fixa mina naglar för jag gillar att måla dem och sådär.




Har bakat lite blåbärs muffins.


Tänkte lägga upp några bilder på hur vårat sovloft ser ut. Bilderna är tagna med mobilen så de är tyvärr dåliga, men ni ser lite i alla fall.




Vårat gamla barbord från Ikea fick bli ett skrivbord/databord.


Lite vad jag har gjort idag, har även städat och tvättat. Ska fortsätta plocka lite här hemma.
Hoppas vi får lite mer odrning så jag kan lägga upp fler bilder på hur vi har det i huset. :)

/Susanne

Hemma

Har fått hem mina Rosenserien saker nu och de är helt fantastiska. :) Köpte Shampo, tvål, kropps peeling, ansitks peeling och handkräm.

Idag blir det att vara hemma och fixa i vårat lilla hus, det finns nämligen inget jobb idag så fick vara hemma. Men hoppas man får jobba i morgon. Ingen höjdare när man får vara hemma.
Åkte till Gusum igår efter att ha jobbat. så pappa gjorde en service på min bil, så fick det bli att sova över där. På kvällen tog jag och bror en promenad jätte skönt men lite läskigt när det är så halt överallt.



Rosenserien

Har ikväll haft ett Rosenserie party här hemma som Mirelle höll i, mycket bra och trevligt.
Blev att köpa lite saker, alltid bra att fylla på badrums skåpet lite med bra produkter. :) 






Nyårs helgen

var toppen bra, vi umgicks mest med Amanda och Andreas. Åkte pulka, spelade bingo, spelade tv-spel och lite annat kul. Riktigt bra helg och nyårsafton var mysig med god mat och roligt sällskap. :)
Nyårsafton är min och Martins förlovningsdag så denna nyårsafton har vi burit våra ringar i 3år så himla underbart mysigt :) <3

/Susanne

RSS 2.0