Ahh

varför kan det inte bara blir som förut??

=/

Matlagning

Hej, har precis kommit hem från jobbet och hoppat i lite andra sköna kläder. Så man kan känna sig riktigt hemma.
Det blev en promenad sen i går, grymt skönt att gå en sväng tyvärr blev den inte så lång. Skulle hinna med att laga mat också, får se om det blir någon promenad eller liknande idag.
Det är helt otroligt vad jag är duktig på att få träningsvärk, jag var ute ochgick igår och det känner jag av idag, i lår och rumpa. haha, I och för sig var det ett tag sen jag gick en rask promenad kan ju vara därför. hehe.

Nee nu blir det att fixa disken sen laga lite käk. Blir kassler och potatisgratäng idag, vet hur mangör gratäng men har aldrig gjort det helt själv. Så det blir spännande. Tyvärr så är inte matlagning min starka sida vilket jag verkligen skulle vilja vara duktig på så jag får väl börja träna lite så kanske det ger lite resultat framöver.

Hejs


Varför bryr man sig

Jag har precis klätt på mig tränings kläder för att gå en rast prommenad, men någonting säger ifrån.
Det är inte det att jag inte vill, utan jag tycker det är jobbigt när det är så mycket rörelse omkring. Men egetnlingen borde man ju inte bry sig men jag gör det ändå. Skjuter på det hela tiden för att det ska bli så sent som möjligt när det är mindre folk ute.
Visst man kan ju gå i skogen, men det är lite läskigt att gå själv. hehe.
Vill bara kunna ta på mig träningskläder gå ut och gå eller springa utan att bry mig om att det är massa folk omkring, varför ska det vara så svårt?


Den här bilden visar lite vad jag känner just nu. Är lite arg på mig själv att jag inte bara kan gå kryta på mig skorna och gå en riktigt skön promenad.

Ska bara fixa en grej sen ska jag nog ge mig fan på att jag ska ut..

Åter kommer.



RSS 2.0