Sedan vände det

sist jag skrev i fredags någon gång var jag lite små sur på förvaringsmöjligheterna här hemma. Så jag rent ut sagt strunade i att städa vidare, hade ingen lust mer.

Sen ringde älsklingen så vi skulle åka och simma när han kom hem från jobbet, så jag packade väskorna och så gick jag ut när han kom. Vi simmade fasiken 1km, det tyckte jag var as bra. Och det roliga var att för typ ett år sen simmade  jag en halv km och tyckte det var as jobbigt, nu simmade jag en hel km och tyckte inte det var så jobbigt direkt. Alltså så visar träning resultat. Älskar boxercisen, träna hårt och köra slut på kroppen. Även att det bara är två gånger i veckan så verkar det ge resultat i alla fall. :)

Sen efter det blev det dusch och lite bastu, väl hemma sen gjorde vi tacos, fast vi bytte ut köttfärs mot kycklingbitar i sället as gott. :)


Förvaring!

Har varit hemma igår och är det idag med. Kan erkänna att det är lite skönt att slippa ge sig iväg i den här snöstormen, åker ju ändå 15mil tur och retur till jobbet varje dag.

Igår höll jag på att städa och fixa massor här hemma. Tills idag tänkte jag att jag skulle ta tag i våran garderob som det fortfarande står massa påsar i med kläder som inte är upp packade.
Lyckades få ordning på det mesta, förutom en proppfull ullareds påse med massa sommar kläder som inte får plats någon stan. Vet inte vart jag ska få plats med det någon stans. Sen lite tjock tröjor som är slit och släng.

Tycker att det är så jäkla svårt med förvarning. Vill ju att alla saker ska ha sin plats.
Blir tokig på att vissa saker måste ligga i kartonger och i påsar för att det inte finns någon bra förvarings plats för det.
Vill ju ha ordning och reda och fint här hemma, men det är inte så lätt.
Vi flyttade ändå från en stor lägenhete med mycket förvarings möjligheter och ett stort förråd. Till ett lite mindre hus men inga förvarings möjligheter så vi har fått köpa in lite sånt. Och vi har inget förråd. Sen finns det en gäststuga som är full med våra saker som vi också måste ta hand om innan våren. Finns lite att göra, måste diskutera med min prins när han kommer hem om lite bra lösningar. Hoppas vi kommer fram till något.

För nu sögs all energi ut ur mig, har ingen lust att städa just nu.

Kärlek. <3

   Kärlek
                                   <3                                   







Jag älskar dig över allt annat Martin!
Är så himla lycklig med dig, att få bo i det här mysiga lilla huset med dig gör mig så himla lyckling. <3


Fredag

Länge sen jag uppdataerade här nu, har varit hemma hela veckan för att det inte finns något jobb.
Men har lyckats haft dagarna fullspäckade ändå. Känns jäkligt bra. Tisdag och onsdag bestod av att vara barnvakt till Martins kusiner två tvilling grabbar på 5 år. Vart mycket bus och skoj, fick vara ute massa i blåsvädret. Väldigt friskt att få vara ute så mycket.
Igår tog jag med mig Martins mamma in till Linköping så vi gick på ikea, käkade kina buffe och sen gick vi och glodde lite mer. Väl framme i Åtvid blev det att handla mat och åka till Gåvan och lämna allt jag hade rensat fram här hemma. Hade hela bagage utrymmet full. Så hoppas någon får användning av alla de sakerna.

Idag tog jag mig friheten att sova ut, sen var jag inne i Åtvid på förmiddagen och fixade lite ärenden. Sen på eftermiddagen har jag fixat med sakerna jag köpte från ikea igår, tvättat och diskat. Ska göra lite god mat vart efter här tills älsklingen kommer hem från gymmet.


RSS 2.0