Bil

Har övningskört lite idag, kört inne i "samhället" lite, gick väldigt bra. Det rullar på bra, det släpper mer och mer och det gillar jag. För då känns det att det liksom ger något att man kommer framåt så man lär sig något.
Känns riktigt bra:)
Blir allt som tänkt så kommer det blir helt underbart :)
Nu ska jag borsta tänderna och fixa sen platta håret och ringa älsklingen sen soooova.
I morgon blir det nog att försöka rensa ur garderoben så mycket som det bara går, allt som inte används ska ut där ifrån.
Så man kan se vad man behöver köpa in och lite fördelar för lite annat.




Nattinatti

Hoppas

att det blir som vi vill. Har längtar efter det här länge nu, hoppas på att det blir av. <3
Vågar inte avslöja något än, till helgen kanske jag kan avslöja det beror lite på ;)
Nyfiken?

Trött

börjar bli lite trött faktiskt, tänkte slänga upp lite bilder här från vi var i kusten idag.
För det är ju inget överskott av bilder på min blogg direkt, måste bli lite mer bilder. Inte kul för er att bara läsa kan vara kul att ha något att titta på med.





Förstår ni nu varför jag älskar att vara vid kusten / på sjön??
Det är helt underbart.
(Det ser jätte varmt ut på bilderna, men det kan jag intyga att det inte var. Solen värmde, men det blåste jätte mycket.)
Men det var ändå skönt att få komma ner dit och andas lite havs luft :)

Nu ska jag nog tvätta fäjjat, borsta nötterna och fixa sen krypa ner och kolla på Sunes jul som jag har på datorn.

Natti

Jag är redan

hemma igen, vi käkade pizza, spelade kubb, och hann att spela ölspelet.
Grabbarna bestämde att de skulle dra till Gruvan sen, alltså Åtvids uteställe, men som jag nämde förut så hade jag inget smink eller något vidare snygga kläder med mig. Så jag drog hem lite tidigare för jag ska ändå inte med.
Hade jag haft kläder och smink med mig hade jag fan följt med för jag vill verkligen ut och dansa som faaaan.
Det är så grymt jävla kul..

På tal om kläder och sådär, jag har fått mina pumps nu och jag älskar dem. Har plockat i lite sulor och extra grejor för att jag ska kunna ha dem, nu ska jag bara klacka om dem också så de håller ett tag nu när jag äntligen har ett par som passar.

Kusten

Vilket härligt väder, idag drog vi ner till Tättö och hjälpte Martins mormor att sätta upp förtältet och förbereda husvagnen och sånt där inför sommaren. Väldigt skönt att få hjälpa till och göra något. Men vad det blåste nere vid kusten och jag som glömde min skinnjacka hemma i Gusum fick låna en fleece (stavning?) jacka av Inga-lill. hehe.
Jag älskar verkigen hav och sjö. Längtar tills älsklingens båt blir klar så vi kan sjösätta den, och detta år i Yxningen.
Vi har faktiskt fixat lite med den i helgen eller han har, jag har väl mest bara tittat på och varit en assistent.

Snart ska vi fixa oss lite sen dra ner till Andreas som ska ha lite "fest" eller vad man ska säga. Så där blir vi ikväll.
Jag hoppas på att det blir att spela kubb men vi får se vad de andra säger.
Stressad som jag var när jag skulle åka hit alltså till Åtvid i går så glömde jag mitt smink, lagom kul när man är sjuk. Men har varit ute mycket så jag har fått lite färg i ansiktet i alla fall. Men men, jag får klara mig utan. Får smörja in mig med lite lotion och fixa håret så man känner sig lite fräsch i alla fall. :)

Ha en underbar kväll!

Hejs


Helgen närmar sig.

Dagen har gått väldigt fort, den ä'r ju inte slut än. Men jag ska försöka komm ai säng så tidigt som möjligt, ska packa sen fixa mig sen sova.
Börjar bli sjuk så jag måste sova ut lite.
Idag efter jobbet har  jag suttit ute och solat lite, pratat i telen med Malin en del.
Sen har jag och Linda gått en promenad, samma som förra gången fast nu utan stavar och lite långsammare eftersom jag är lite sjuk. hehe

Nu ska jag fixa lite, sen sova.

Trevlig helg på er! :)

Tjoo

Har träningsvärk i rumpan i dag sen promenaden igår. haha, men i morgon ska vi påt igen bara att gå med våra stavar och bränns fett. Heja oss. haha.

Idag har vi fått jobbat jätte hårt på jobbet och vi var jätte duktiga, jag och Emma gjorde ett litet "miljöombyte" och satte oss på ett helt annat ställe. Vi brukar ha bord som vi packar upp dvd:erna på, men vi satte oss med dem i knät och gjorde bord av kartongen gick as bra. Fick skena fram och tillbaka väldigt mycket för kartongerna tål inte så mycket, för vi körde CD-skivor och de väger lite mer.
Så idag är jag trött.
Efter jobbet drog jag till Frida i Sörping och satt där och snacka och åt mat och lite sådär.
Sen åkte jag hem och övningskörde och käka lite, nu har jag precis duschat och ska fixa mig sen sooova.
Jag lovar att jag behöver det.

Saknar min älskling massa också.
Men snart är det helg:)
Fint väder säger de att det ska bli med, kom med sol och värme bara. Det gillar jag.

:)

Denna dag

har varit väldigt rolig och jag har hunnit med en del.
Jag har hunnit jobbat, och har haft as kul på jobbet. Jag och Emma har sjungit massa och löst sudoku och har haft as kul.
Sen har jag fått upp lite bilder på bdb, kolla in där om ni vill se min helg i bilder susanne-w på bilddagboken.
Har varit ute och gått med Linda och våra stavar blev en hel timme denna gång sen en halvtimmes prat innan vi gick åt varsitt håll.
Övningskört har jag med gjort, as kul. Och det gick jätte bra, heja heja vill köra mer bil.

Nu ska jag lösa lite sudoku och sen sova.

Byee

21:e :)

är de tidag vilket betyder att det är mitt och älsklingens datum, en gång varje månad :)
Denna månad är det 2år och 11månader som vi har varit tillsammans.
Helt underbart, och ännu fler ska det bli.
Älsklingen sov hos mig i natt, min lilla sjukling.
Men nu är han hemma hos sig och vi ses inte förns på fredag. Långt kvar :(
Saknar. <3

jag är grymt

slarvig med att uppdatera här känner jag. Skäms på mig. haha.
Livet flyter på som vanligt, jag jobbar och står i, den här veckan har jag inte hunnit göra något inte hunnit med några vänner eller att göra något bara jobb. Känns lite tråkgit, men jag måste ju jobba för att få in pengar.
Blir lite halv knöligt när jag jobbar eftermiddag, för jag sover till 8-9:30 typ. Sen går jag upp och käkar frukost, fixar matlåda och sånt där, duschar och lite sånt. Sen brukar jag strö omkring och städa lite, sitta vid datorn och häcka eller ut och gå. För vid halv 1 går bussen så man har liksom en tid att passa så det finns inte så mycket man kan göra. Sen när man komme rhem på kvällen är det bara att fixa sig för sängen och sen sova. Så rullar det på sådär, så veckorna vi jobbar eftermiddag känns det som att man inte gör annat än att jobbar, äter och sover.

Så nästa vecka när jag jobbar dag ska jag se om jag kan pricka in att träffa Mirelle om det finns någon lucka ledig och sen träffa Frida. Måste verkligen träffa lite vänner :)
Och så måste jag kämpa på med lite andra saker också så det händer lite. Vill verkligen att det ska gå vägen och att det går så fort som möjligt. Skulle ju inte vara helt fel.

Älsklingen kom och hämta mig på jobbet igår så himla söt han är, han är världens underbaraste. Förstår inte hur man kan vara så charmig ;)
Sen komme rhan hit ikväll för vi ska vara hos mig i helgen, blir myyyys <3

Klockan

är inte så jätte mycket men jag är vaken, ska snart dra mig mot bussen om typ 20min. SKa hinna göra frukost menjag orkar inte, känner mig lite värre med förkyldningen idag nte så kul =/
Vi får se vart det bär vägen vart efter.

Nee nu får jag se till att fixa något att äta.
Byee


Dessa kläder

Här sitter och skriver när jag egentligen borde sova vid den här tiden.
Men jag fastade vid tv:n så jag ska gå och lägga mig vart efter..
Kom bara på och tänka på en sak, jag var nere och försökte hitta något som jag kan ha på mig på lördag. Och det hittade jag men gu vad svårt det ska vara, man velar fram och tillbaka hela tiden om vad man ska ha på sig på en fest.
I alla fall jag, och sanningen är den att jag har inte så jätte mycket "fin kläder" eller vad man kallar det alltså typ som man har på fest eller så.
För sen jag började jobba på TR, så springer man runt i sina mjukisbrallor, gamla linnen och tjock tröjor. Hur snygg känner man sig då liksom "skit kläder" och inget smink det är så jag går om dagarna när jag jobbar. Visst det är väldigt skönt men man känner sig inte så vidare värst snygg om jag säger så. Och då blir det automatiskt för mig att jag inte går och köper på mig massor av fest kläder och liknande för man använder det så sällan. Som när man gick i skolan t ex då gjorde man sig i ordning varje dag och då är det ju lite roligare att köpa såna kläder när man vet att man använder det.

Men jag fick i och för sig ett paket med kläder igår som jag har beställt så det är ju inte så att jag sitter utan, haha.
Men det jag försöker säga är det att det inte blir samma sak när man typ går "arbetsklädd" hel dagarna. 

Jag har i alla fall löst det där med kläderna till festen fick bli en lite halv hög kjol som  jag fick i julklapp som jag bara hunnit använda en gång, och sen ska jag ta något av linnena som jag fick hem igår. Får se vilket av dem det blir :)
Älskar den där kjolen i alla fall :)

Nattinatti


Påsk

jobbar bara i morgon också sen är man ledig några dagar, skönt med lite lång helg.
Speciellt när man börjar bli lite sjuk inte så kul att jobba då. Så hoppas att jag kan vila upp mig lite i helgen, men samt kunna vara skapligt pigg så jag kan gå på festen som jag sett fram emot länge:)

Har inte en aning om vad jag ska ha på mig, ska snart be mamma följa med ner till mitt rum och be henne om lite smak råd.
Så i morgon jobbar jag vi får till och med sluta en timme tidigare de är hur snälla som helst på TR, idag fick alla som jobbar där varsitt påskägg. Och jag lovar att de var lite större än den "normala" storleken och helt proppfulla. Sånt muntrar upp väldigt mycket på en arbetsplats, sen fick vi påskfika.
Jag hoppas verkligen man blir kvar på det här jobbet länge, för jag trivs hur bra som helst. Idag hade vi så jäkla kul vi skratta och pratade hur mycket som helst :)

I morgon drar jag till älsklingen efter jobbet typ ska hem först och hämta lite grejer bara.
Så vi får se vad den här ledigheten har att erbjuda :)

Ha en riktigt trevlig påskhelg! :)
Det sägs att det ska bli fint väder, och det mår man ju inte dåligt av direkt :P Mer sol och värme åt folket:)


Soool

Härligt att våren har kommit hit nu, grillade för första gången i år i helgen. Mys.
Vi har börjat med två shift från och med förra veckan..Och denna vecka kör jag förmiddag alltså upp och hoppa 4:20 på morgonen, hehe.
Är skapligt trött, ska hoppa in och duscha sen sova.
Sen är det ju ledigt på fredag och måndag, skönt med lite lång helg. :)

Helgen i Örebro

var helt underbar, det var mysigt, roligt och trevligt.
Vi åt gott, drack gott, prata skratta tog det lugnt, bada och slappa.
Hur skönt som helst vi gjorde inte så extremt mycket utan vi bara va helt enkelt och det var så himla skönt och bara ta det lugnt och inte ha något speciellt att tänka på göra vad man kände för.
Det behövdes verkligen och vi hade så himla roligt.

Vi var ju och bada i Gustavsvik, jag har aldrig varit där. Vi skulle åka vildvatten forsen, och jag tyckte att det skulle bli skit kul, men det börja med att jag tappade bort Martin för jag fastnade i någon ström som drog mig bakåt i forsen. Och jag hade en helvete att komma loss så jag kunde åka framåt igen och jag for precis överallt visste inte vad som var fram och bak.
Hittade Martin efter ett tag, och jag ville inte åka den igen.
Men så kom vi på att jag kunde sitta framför honom och han höll i mig så gick det bättre. Det gick mycket fortare och det var dö kul.

Måste bara berätta en jätte kul grej, vi var och skulle köpa chips så ville vi ha dill chips. Och Martin hittade de där valiga i grön påse men så kollade vi för att se om det fanns något annat gott. Så hittade vi en annan påse "lättsaltade dillchips".
Så vi körde på dem i stället. Vi kom hem och började käka och det smakade ingen dill, bara salt.
Vi läste på baksidan och vi läste på framsidan. Sen var det inget mer med det, men sen så läste jag igen på påsen och inser att det står "LÄTTSALTADE DIPCHIPS" och vi hade hela tiden läst DILLCHIPS. JAg fattar inte hur det kunde bli så även att vi läst eså många gånger. hahaha.

Grymt härlig helg med min prins hade jag i alla fall <3<3<3

RSS 2.0