Jordgubbar <3

Har varit hemma hos Martins föräldar idag under tiden han jobbar.
Det har regnat så gott som hela tiden, hallååå vart är solen och värmen vi vill ha sommar.
Jag och Martins mamma bestämde oss i alla fall för att ta paraplyna och gå neråt Åtivd vilket är ungefär 30min gång väg till. Men vi gick och gjorde lite ärenden som banken, biblan jag lånade en bok och det har jag inte gjort på jätte länge. Den är skriven av Mats Wahl "tjafs" och är fortsättning på "den osynlige" så det blir nog bra.
Sen gick vi över torget och där stog det en snäll liten gubbe och sålde jordgubbar så hon köpte två liter. Är det ingen sommar ute så får man väl försöka få upp lite sommarstämning på något sätt.
Så på den lilla turen så fördrev vi ungefär två timmar så det var ju inte så illa.
Får se om det blir en liten promenix med stavarna sen kanske. Man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag bara vänta på att snyggingen kommer så ska vi äta lite jordgubbar MUMS, sen ska han få en liten skojig present av hans mamma. Ska bli kul och se minen.

Hejs



Dusch

God kväll!

Hoppas ni har haft en underbar helg, det har jag haft fast att den inte blev som planerat.
Aja, här sitter jag ny duschad och fräsch, har smörjt in mig med alla dess krämer och grejer som jag har.
Fick en kräm av mamma som gör att hårväxten minskar, använde den för första gången nu så får se om det fungerar. Skulle ju vara rätt så nice om det fungerade, återkommer med en rapport när jag använt den ett tag så får vi se. Haha.
Måste bara ge en stor stjärna till body butter för det är så himla bra, lite fetare och perfekt för vi som har lite torrare hy.

Aja, nu är det snart dags att gå och borsta tänder och sen sussa!
Får se vad det blir av att göra i morgon!

Natti natii

Puss.



Kusten

Yeees, äntligen fredag.
Denna fredag blir det kusten med älsklingen, vädret ska bli lite halv dåligt så något bada blir det nog inte av. Men va fasiken bikinin får följa med i alla fall. Man vet ju aldrig om man får för sig att bada.
Men vi ska åka båååt :)
Älskar att åka båt, det går fort. Det är verkligen jätte härligt att åka fort, massa lite små kyliga men friska vindar som gör att håret flyger åt alla håll och kanter man får ju inte världens finaste frilla men det är ändå härligt.
Att flyga fram i vågorna det är verkligen jätte härligt:)


Ha en trevlig helg

Puss Susanne


Det slog om snabbt som tur var:)

Jaa, som jag skrev igår hade jag verkligen chill förmiddag och en bit in på eftermiddagen. Men när min kära karl kom hem så blev det mer fart på dagen. Vi var bara hemma en stund och fixade, sen så drog vi in till Åtvid till hans föräldrar.
Väl där blev det som jag trodde, jag och hans mamma tog en promenix och stavarna följde givetvis med. Vi hade verkligen tur för när vi hade gått en lagom runda och kommit innanför dörren så vräkte regnet ner. Vi satt inne och kolla på tv och snacka, sen for jag och älsklingen till affären och handla lite.
Hemma så hämtade vi badkläder sen så åkte vi till en jätte mysig sjö och badade med sällskap av Robin och Camilla. Man kan ju inte säga att det var skönt i vattnet direkt men vi bdade ett bra tag iaf, förutom Robin den badkrukan som inte badade alls. haha. 
Hela jag var genom kall sen när vi kom hem så jag och älsklingen gjorde goda äggmackor, myste ner oss i soffan med en filt och kollade på film, men jag fick se klart hela själv för älsklingen somnade i mitt knä, så himla söt. Förstår att han var trött han har jobbat som bara den denna vecka.
Trevlig och mysig dag:)

Byee


Chilla på högsta nivå.


Idag har jag verkligen inte gjort så mycket, jag vaknade vid halv tolv, fyy mig ska inte sova så länge egentligen. Solen tittade fram så det var bara på med bikinin och sätta sig på altanen i solen och sola lite, här gäller det vekligen att passa på när den är framme.
Sen lagade jag lite käk, det fick bli kyckling och ris och lite sallad, mums.
Sen dess har jag bara suttit och chillat vid datorn, för att ha något kul att göra så bad jag min kära kusin Mican att hälpa mig att fixa en blogg. Så tack för hjälpen :)
Känner för att gå en sväng, men mina stavar är i Åtvid hos Martins föräldrar. Nu låter det som att jag inte kan gå utan mina stavar men det kan jag fast det är roligare att gå med stavar och sen med någon annan.  Åker jag in något sen när älsklingen kommer så blir det nog att gå en sväng.
Skönt att röra på sig lite, måste röra på mig på något sätt eftersom det inte är någon sommar träning med karaten denna sommar =/
Får se vad det blir att göra resten av dagen när älsklingen kommer hem från jobbet. Rätt segt att vara hemma själv, i alla fall här mitt ute på landet när man inte har något körkort eller annat fordon att ta sig fram med. Men det blir bättre sen när älsklingen får semester att för det första ha sällskap hela dagarna och sen att han har körkort med.
Hoppas att det inte blir så mycket att sitta hemma och dega i höst när jag antaligen får börja jobba lite.

Nee nu är det bäst att göra lite nytta ska diska lite tänkte jag.

Susanne.



Första inlägget.

Heeeej!

Nu har även jag hittat hit och tänkte börja blogga för att skriva av mig lite tankar, men också fördriva lite tid.
Här kommer ni få läsa om vad jag fyller mina dagar med och hur det går för huset som jag och min pojkvän har flyttat till och massa annat smått och gott.
Detta inlägg får bli väldigt kort, för nu är jag nyfiken på att mixtra lite och se om jag kan göra ngt fint med bloggen.

Susanne.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0