FINT :)



Bil på isen, huset precis nere vid sjön var det vi bodde i. SAKNAR


Tjooo

skulle bara slänga in ett litet inlägg här så ni vet att lever. hehe
Jobbar och står i, hade ett litet möte på jobbet idag och jag HOPPAS innerligt att det blir som det är tänkt.
Skulle vara hur jävla bra som helst, så hoppas hoppas :)

Sitter hemma hos älsklingen, han är sjuk så han var hemma hos mig idag när jag jobba så kom han och hämtade mig så vi åkte hit. Just nu är han iväg och packar DJ sakerna för grabbarna har spelning i helgen:)
I morgon är det fredag, den här veckan har verkligen sprungit iväg.
Skönt med lite helg:)
Jobbar ju enbart dagtid nu så då är det klockan 4 som gäller på morgonen. Så skönt att få sova ut lite i helgen.

Sitter ju vid min och älsklingens gemensamma bärbara, så här i ligger alla kort från systemkameran tänkte se om jag hitta något kul att slänga upp:)

Hejs


Sådär ja

Jag har nu hunnit med allt det jag skulle.
Har städat och fixat på rummet.

Och jag har hunnit att träna.
Blev att köra lite kata (rörelsemönster i karate), jag har ju slutat karaten men det är ett bra sätt att hålla igång på så jag kör lite hemma :)
Sen blev det lite styrkeövningar och streching. Streching behövdes vill jag lova, fy vad stel jag är. Måste verkligen skärpa mig med det där.


Städa

Har varit och jobbat, kom hem för ett tag sen så jag har bara hunnit äta och ringa till älsklingen för att se hur han hade det:)
Mina päron och min bror ska på något möte på skolan så jag blir själv hemma ett tag, ska bli riktigt skönt. Var länge sen som jag var själv hemma, kan vara skönt att få vara själv ibland.
Fast jag tycker inte om att vara det för länge, några timmar räcker sen är det inge kul att vara själv. hehe.

När de har åkt vilket de ska när som helst så ska jag gå ner på mitt rum och städa det så fort som möjligt.
Sen är det tänkt att jag ska träna, och det måste jag hinna så jag får städa snabbt. För om jag ska hinna duscha och fixa matlåda tills i morgon och allt.
Så nu ska jag stänga ner dumburken, eller jag stänger inte av den utan jag tar med den ner för att lyssna på MUSIK så jag får lite mer städlust, det blir bra :)

Hej så länge

Det vill inte fungera

Det går tyvärr inte ladda upp någon bild för mig idag heller, vet inte vad det kan vara för fel?? :S
Skulle lägga upp en bild på min älsklingen, eftersom han fyller 20år idag, men får väl enbart skriva en liten rad till honom eftersom det inte funkar att lägga upp bilder :S

Grattis älskling på 20års dagen, hoppas du har haft och får en fortsatt bra födelsedag! :)
HurrahurrahurraHURRA

De

Tänkte att jag skulle ladda upp en bild på min snygging och skriva en liten rad, MEN tror ni det gick eller..Nee så klart inte, så typiskt.

Har haft en underbar och mysig helg med min älskling. Massa film, myyys och så har vi varit värsta tjockisarna.
Så nu gäller det fan att träna lite, så man slipper skämmas när man ska dra på sig bikinin på badet när vi ska dit. Nevars så illa är det definitivt inte. Men jag ska jobba på att få lite mer muskler och så för min egen skull. Jag trivs med kroppen som den är, men det skulle inte vara fel med lite muskler och sen snygg hållning.
Men det känns som att det är mycket snack och lite verkstad på mig, men jag ska försöka ändra på det så mycket som det går.
Får se vad jag hinner med efter jobbet i morgon, jag vill hinna TRÄÄÄÄNA och städa mitt rum :)
Så vi får se vad som händer och sker.

Det som jag skulle ladda upp på älsklingen får jag göra i morgon, när det är HANS DAG :)
Eftersom det inte ville sig nu:P

Nu ska jag gå och sova.
Nattinatti

Älsklingens dag i morgon

så i helgen har vi firat Martin, för i morgon fyller han 20år :)
För mig är det ju BARA 10månader kvar. haha.
Fast att vi är födda samma år så skiljer det nästan 1år på oss. hehe.

Nu har han fått våra presenter från våran familj.
Och av mig fick han en helg i Örebro, så vi ska bada på Gustavsviksbadet och sova på hotell och massa myys :)

Nu ska jag kolla tv.

Puss

God morgon

ska dra mig ner till bussen snart.
Jobba.

Hallå där!

Fick ett sms från jobbet förut så jag ska jobba tors-fredag och eventuellt nästa vecka med. Antar att det beror sig på hur mycket jobb som finns.
Men hoppas på mycket jobb. Pengar går ju alltid åt liksom, sen är det skönt att ha något att gå till. :)

Sitter hemma hos älsklingen, han kommer hem vid 1 och äter lunch :)
Jag och Mona ska gå en sväng sen tänkte vi eftersom det är sol ute så det är bäst att passa på.
Har träningsvärk sen jag körde lite styrka i förrgår eller när det var som jag skrev om det här, så jag ska köra mina övningar sen när jag har gått en sväng.

Har ändrat om älsklingens present nu så nu blir det perfekt, kan tyvärr inte avslöja något här än. För man vet inte om han kikar in här lite då och då.
Men på lördag ska vi fira honom så då får han presenterna så då kan jag skriva det här:)

Det är den 21:e idag, vilket betyder att vi har varit tillsammans 2år och 8 månader. Åh blir så glad när jag tänker på det, och om ni bara visste hur mycket jag längtar till sommaren. Det är våran tid det, då trivs vi som bäst, sol, värme, bad, båt, cab, vara ute, grilla och massa annat. Jag och älsklingen längtar MASSOR <3<3<3

Susanne
                                          HJÄRTA
Martin



Nu ska jag kolla på tv!
Byee

Fick åka hem

från jobbet idag, för vi körde slut på allt jobb som fanns. Och det kommer typ inte in något så vi får se hur lnäge man blir hemma denna gång, det är inte ens säkert att man får komma tillbaka om de ska dra ner på det till ett shift för då tar de bort 10 av 20. Det ända man kan göra är att hålla tummarna och hoppas på det bästa, vill fan jobba där trivs som bara den. Och det finns inga andra jobb att söka heller =/
USCH

Små fötter och träna

Jag blir så trött och ledsen på att jag ska ha små fötter, det är verkligen INTE kul. Ni som säger att det är fint med mini fötter vet inte hur jobbigt det är.
Visst det är fint med små fötter men det finns liksom gränser. Jag skulle vara överlycklig om jag kunde ha storkel 36 så jag kunde köpa pumps och fina fest skor och sommar skor på damavdelningen. Nu får jag vända mig till barnavdelningen, och hur kul är det??
Inte ett dugg för det finns inget med klackar på, jag som inte är så lång skulle tycka det var lite kul att få komma upp runt 5cm med ett par snygga fin fest skor MED klack på..Men det är bara att glömma..
Jag hittar verkligen INGENTING och det är så grymt tråkigt.
Det ända som jag hittat där det kan finnas är i Kina, men där är ju jag väldigt ofta.


Har tränat lite styrka idag, men bara lite. Fast det var skönt att få köra lite. Tar det lite lugnt i början för att sedan tuffa till det lite.
Sen har jag även hunnit göra ett teoritest, ska försöka lägga ner enegri på körkortet nu och kämpa p åså jag har det till sommaren :)

Nee nu ska jag föna håret och borsta tänderna sedan soooova.

Nattinatti

Trippeltång

Har varit ute och gått en sväng med Martins mamma, blev bara en liten lugn promenad med en del prat. Väldigt skönt, men det blåste kallt, det blåste inte mycket men det lilla som var gick så gott som rakt igenom kläderna för att kyla ner.
Sitter och väntar på att min trippeltång ska bli varm så jag ska inviga den och se hur mitt hår blir, när jag kör med en sån.

Älsklingen och grabbarna är ute hos hans farmor och fixar med isbilarna.
Jag körde på isen igår, tog skruttbilen och körde helt själv, men körde rätt så lugnt. Men det är kuuuul :D

Nu ska jag fixa mitt hår och vänta på att älsklingen ska komma hem igen, vi ska hem till mig senare idag för det är jobb i mogon. hehe..

Byee

Martin <3

Älsklingen kom till mig igår för att han skulle hämta ett arbetsgivarintyg som mamma fixat åt honom:)
Så han kom hit så vi lagade lite käk vid 11 på kvällen när vi kom hem. haha..Men mysigt och gott vare.
Sen åkte han hem för drygt en timme sen :'(
Vill vara med honom hela tiden det är jobbigt att vara ifrån min älskling. Men jag ska dit i morgon så vi får se det från den ljusa sidan.
Fick min nya mobil i förrgår så nu använder jag den, har samma nummer som förut. MEN en ny och fräsch mobil :)


Idag blev det inge vidare träning eller så utan jag körde styrke övningarna som jag börja med denna vecka :)
Går faktsikt väldigt bra, när jag fyllde år fick jag en såndär yoga matta och de är jätte skönt att typ göra situps och liknande på också, jätte smidigt..
Får se när jag ska börja med mina pass, har fyra olika dvd:pass.
-Boxarobics
-Yoga
-Pilates
-Sen någon dans grej

Så det måste jag börja med också, fast det är lättare att köra när man jobbar förmiddag så har man lite mer tid på sig att göra det när man kommer hem för de brukar ju ta runt en timme ett sånt där pass:)

Nu ska jag göra käk, sen fixa lite sen JOBBA :)

Puss

Nyårslöftet

Vaknade klockan 8 i morse av mig själv och var väldigt pigg. Så jag låg kvar ett litet tag sen gick jag upp och klädde på mig sen gick jag en 30min promenad med stavarna :) Skööönt.
Sen hoppade jag ner i duschen så har jag suttit lite vid datorn nu men ska snart fixa lite käka och sånt där. För det är jobb som vanligt : )
Det blev en cykel tur med sen igår, men vad joggigt det var när man har varit förkyld. Det kändes verkligen men man fick ta det lite lugnt så gick det vägen.

Tänkte skriva en liten sammanfattning om hur det går med mitt nyårslöfte.
Alltså det här med godis och liknande. Det går faktiskt bra, men det där med att inte äta något det går inte. För ibland vill man unna sig något gott alltså någon bit bara. Har tagit några bitar vid något tillfälle.
Jag ska helt enkelt inte gå och köpa mig värsta påsen och svulla i mig utan, typ bara smaka någon bit eller om älsklingen köper eller om mamma och de har hemma att man liksom tar lite sen är det bra. För det fungerar liksom inte att träna och sen svulla i sig godis. Då ger ju inte träningen något. hehe..
Ni kanske hänger med på vad jag menar.
Men  jag klarar mig faktiskt väldigt bra, som tilltugg till film blir morötter, gurka och dipp, nötter eller liknande. Och det är faktiskt hur gott som helst : )

Nu är det onsdag

och jag har fortfarande inte skrivit om helgen. Gu vilket minne jag har.

Helgen skulle ha varit så att vi skulle åka till Gälve på lördagen för att hämta en vattenskoter som Ante skulle köpa, och sen på söndagen skulle vi åkt bil på isen. Alltså typ ingen tid att vara själva.
Men så blev det ingen resa till Gävle för vattenskotern var redan såld, fast han hade lovat att hålla den. Taskigt gjort!
Sen så blev det mildgrader så det blev inget bil på isen heller.
Så det blev en lugn och skönt hemma helg med massa filmer, mys och så har vi nördat rock band. Hur underbar helg som helst :)

Träning

Igår började jag träna lite smått, gick en lite sväng för att få upp lite värme sen när jag kom in körde jag lite stykra.
Armhävningar, situps och ryggresningar. OCH jag har träningsvärk idag.
Men ska snart ut en lite sväng tänkte jag men funderar på att ta cykeln :)

Är otroligt glad, för nu har jag fixat älsklingens 20års present, jag tror att han kommer gilla den massor :)  ♥

Nee nu ska jag lämna morgonrocken och kliva i lite mjukis kläder och cykla en runda eller gå har inte bestämt mig än riktigt. hehe.
Sen blir det att fixa och äta lite, för sen ikväll blir det jobb :)

Ha en bra dag!

Kram

Ny mobil

är på G. Jag har beställt en ny mobil, för min är så trasig och sliten. Hur nu det kan komma sig??
Kan ju inte vara för att jag tappar den i backen jämt, neej då. haha..
Men den som jag ska köpa nu ska jag vara rädd om, tycker att den är jätte fin och hoppas på att kameran är hyfsat bra i den också. För den som är i min nuvarande mobil suger rent ut sagt.

hahaha, precis nu när jag laddade upp bilden så ser jag att det står att den är stöttålig har inte sett det förut, hahhaa..Men den ska fan inte åka i backen, den är så FIIIN :)

Nu så

ska jag slänga upp bilderna får skridskoåkningen förra helgen.
Jag lovar det var världens underbaraste värder, precis som det ska vara när det är VINTER. Kallt, snö och soligt.
Det var -16 hela dagen och vi var ute från 9-17, solen lös hela tiden för det var klarblå himmel och det glittrade i snön :)
Det kallar jag vinter.
När vinter månaderna kommer så tycker jag faktiskt att det ska vara vinter på riktigt, inget slask och sånt jobbigt. Utan snö och minus grader så är det vinter enligt mig, myyys :)

Hur fint som helst, utanför huset som vi bodde i. Sakna <3


Min snygging kollar isen :)


Nästan på andra sidan, klarblå himmel :)


Me


Älsklingen skjutsade mig på sparken :)


Älsklingen <3


Nu har det ju blivit mildgrader och isen börjar försvinna, hoppas det blir mer av vintern så man hinner åka mer skridskor.
Det får vi hoppas på, för det är så härligt och skönt att åka :)

Bye

Sorry

har haft en hel del att göra i dag på förmiddagen, måste snart rusa till bussen. Så det blir tyvärr ingen sammanfattning av helgen..
Idag har jag varit ute och gått en liten promenad, sen har jag kört lite styrke övningar, duschat och fixat lite. Så nu ska jag bara platta håret packa min väska sen dra.

Men lovar att det ska komma upp om helgen, sen ska jag slänga upp bilder som jag tog när jag och älsklingen åkte skridskor förra helgen, som jag laddade in i datorn förut:)

Nu är det jobbtajm.

Byee

Kortis

Har haft en grymt skön och slapp helg, har varit hos älsklingen och är kvar där än..
Vi ska åka hem till mig senare sen, för i morgon är det jobb för oss båda som gäller..Jobba jobba jobba..

Åter kommer i morgon innan jobbet om vad jag har gjort i helgen och lite sådär..
Titta in i morgon och se : )

Byee

Vad mycket ork man tappar

av att vara förkyld, som i tisdags åkte jag lite spark på isen och jag blev grymt flåsig efter en liten sväng.
Samma sak i morse när jag tog på mig ytterkläderna fast det blev jag liksom varm och typ var tvungen att pusta ut.
Man känner sig trött så fort man gör någonting, jag tycker att det är så lustigt att bara för att man blir lite förkyld så tappar man så mycket ork. Jag kom hem käka, satt lite vid datorn sen gick jag in och prata med bror och så somnade jag i hans säng och vaknde för drygt en halv timme sen. Har inte en aning om hur länge jag sov men har något minne av att mamma snackade om att klockan var 6 och att jag skulle gå upp. haha.

Men nu ska jag duscha, fixa sen packa och ringa älsklingen sen sova.
Hoppas bara att jag kan sova, men det brukar funka sover rätt så mycket så det brukar inte vara några problem.

Byee

Städa

Som ni vet så städade jag mitt rum igår, inte så kul men det går faktsikt ann om man bara kommer igång. För då flyter det bara på, fick bort en hel del, så skönt att kunna se golvet igen. Nevars så illa var det verkligen inte.
Ska nog fortsätta att fixa lite sen, men det beror sog på om jag orkar. Har varit rätt tufft att jobba idag när man är så förkyld. Sen så sitter ag vid en ventilation (stavning?) som blåser kallt så jag sitter i drag så jag är jätte stel i nacken, fick dra på mig en halsduk. Men sen så tejpade vi upp massa kartonger runt den där så nu blåser det inte längre, Skönt.
hehe

Gu vad jag hoppar runt mellan ämnena, men jag ska ju fíxa lite på mitt rum blir inte så mycket med typ sätta upp någon hylla. Har beställt gardiner, påslakan ochg lite dekorationer så det ska gå i lila sen väggarna är då tre vita och en svart vägg. Tror att det kommer bli rätt så mysigt:)

I morgon ska jag jobba vi sutar ett i morgon och då far jag till älsklnigen direkt efter jobbet. Myyys <3

Byee


Sjukling

Har blivit förkyld nu, men skönt att det har brutit ut. Är så jobbigt när man känner att något ligger och gror i kroppen men aldrig blommar ut..Men nu så.
Åkte till älsklingen i måndags kväll och sov där tills tisdag då vi åkte bil på isen och jag fick köra, SÅ HIMLA KUL:D

Har varit och jobbat och solat idag, ska väl gå ner och fixa med mitt rum. Det behöver verkligen städas.
Sen måste jag fica någon matlåda tills i morgon. Kul, neej. Men man måste ju äta så.

Nee nu ska jag fixa lite..

Får ta det man har

Blev ingen skridskoåkning idag, vi ska ta det i morgon :) Var ute och kollade isen förut och då såg jag att de hade såna där sparkar,  så det bara måste jag åka i morgon. Sen så ska grabbarna fixa med isbilarna efter åt så då ska jag plocka ordning med grejer i huset.

Sitter och är jätte sugen på att göra om mitt rum, vill ju helst av allt bo i en egen lägenhet med min älskling som man kan inreda. Men eftersom det inte går så får man ta vad man har alltså blir det att mixtra med mitt rum.
Ska sitta och kolla lite på ikea och lite sidor nu för lite insperation :)


Hej så länge

underbara snö:)

Funderar fasiken på om jag ska gå ett varv i berg, måste göra något, funderar på att ta en lång promenad..Får se hur det blir med den saken, ska gå och borsta tänderna och fixa lite sen får vi se hur det blir..

Det snöar ju ute:) MYYYS
Om vi hinner sen så ska vi ut och åka skridskor på sjön, och då måste jag ta med kameran, hoppas vi hinne ridag annars blir det i morgon:)

hej

Jag är ju så snabb av mig

Redan nu kommer bilderna upp från julafton här..haha, men det har blivit lite knasigt för att jag inte suttit vid denna datorn något speciellet. Men nu så har jag tid att fixa lite, så nu lär det väl komma en del inlägg på rad här..haha..


God jul


Mina julklappar

Sen kommer det en trippeltång på posten vart efter:)


Jag och lillebror :)





Älsklingen <3


Nu har jag fått upp några bilder från julafton i alla fall :)

Slappar dag :)

Idag har det varit en slapp dag för mig och älsklingen, sov väl typ bort halva dagen känns lite sådär måste jag säga.
Såg typ 3-4 program av det okända, det var ju maraton på kanal 4+. Var faktsikt väldigt intressant och skönt att slappa.
Sen nu på kvällen så åkte jag, Martin och sen hans lillebror David ut till huset som vi bodde i förut. Och gick ut på isen för vi skulle mäta hur tjock den var. Det var faktiskt väldit mysigt att gå ut på isen när det var helt bäckmörkt ute och sen se en klar stjärnhimmel ovanför sig :)
Den var 13cm tjock i mitten av sjön ungefär. Grabbarna satsar ju på att den ska bli tjockare så de kan köra bil på isen typ nästa helg, dö kul :)
Men nu i helgen ska vi åka skridskor, myyyys :)
Så himla skönt och mysigt att ta på sig lite varmare kläder, ta med lite varm o´boy, knyta på sig skridskorna och åka och bli varm, skratta massor och sen åka tills fötterna värker. Sen sätta sig ner och fika :)

Älska naturen. <3
 


Gott nytt år

Nu har vi gått in i 2009, hoppas på att det här kommer bli ett riktigt bra år.
Tog tyvärr inte några bilder igår, fasen så dålig jag är på det där..
Älsklingen tog bara några bilder på mig, så jag får väl slänga upp en av dem. Bara för att det ska vara något. haha..
Så såg jag ut på nyår, men guu så bra det blev här då. INTE..Bilden blir ju så liten så men ser ju inte mig på så nära håll..Aja får väl duga.


Hade i alla fall en väldigt trevlig nyårsafton, med god mat, kortspel och prat och skratt. Väldigt trevligt.
La faktsikt tre nyårs löften, har faktsikt inte vågat ta så hårt löfte förut men nu är det lite hårdare. Vi får se.

-Inte äta godis och lite annat. Så det snacks som jag får äta nu är, popcorn, saltapinnar, nötter och frukt och liknande.
 Vi får se hur länge jag kan hålla det.
-Det andra är att jag måste motionera några gånger i veckan, och inga lat fasnoner längre. Tränatränaträna. På ett eller annat sätt.
-Sen är det detta med körkort nu jävlar måste det tas alltså, innan sommaren måste jag ha det!!!

Hoppas jag klarar det här nu, är rätt peppad hoppas att jag kommer i bra form tills bikinin ska på i sommar :)
Vi kämpar för det:)

La ni några löften sen eller??
Förutom du Rikard, för det var ju inte något för hårda killar som dig ; ) : P hahahaha

Detta var lite om nyår och dess nyårs löften..
Hoppas ni hade en underbar nyårsafton:)

Byee

RSS 2.0